Bescherm je tegen lekke banden met de Schwalbe Marathon Plus

 

Een lekke band kan je nooit volledig uitsluiten, maar een fietsband uit de Marathon Plus serie biedt een goede garantie tegen de meest voorkomende veroorzakers van een lekke band zoals glasscherven of scherpe steentjes.

De Schwalbe Marathon Plus staat bekend om zijn lage rolweerstand, de uitstekende anti-lek eigenschappen en een lange levensduur. Een ideale band voor je dagelijkse woon-werk fiets verplaatsingen.
De Marathon Plus TOUR met het karakteristieke trekkingprofiel is de veelzijdige band voor asfalt en veldwegen.

De Marathon Plus heeft een unieke anti-leklaag, vijf millimeter dik en gefabriceerd uit speciaal en zeer elastisch rubber. Punaises, glasscherven en kleine steentjes kunnen deze band niet lek krijgen.
Door de anti-leklaag is het gewicht van de Marathon Plus iets hoger. Hoewel de Marathon Plus iets meer weegt, zijn de roleigenschappen van deze band uitstekend. De Marathon Plus rolt duidelijk lichter dan andere banden met een vergelijkbaar dikke anti-leklaag.

De Marathon Plus voldoet aan alle eisen die aan een band voor E-bikes gesteld worden. Dit geldt niet alleen voor E-bikes met trapondersteuning tot 25 km/u. De Marathon Plus is in alle gangbare maten met het Europese keurmerk gecertificeerd voor E-Bikes tot 45 km/u.

Leave a Reply